SEGONA JORNADA

Diumenge tarda s'han disputat els partits corresponents a la segona jornada.
Des de les quatre de la tarda al Pavelló Joan Busquets l'emoció ha anat 'in crescendo' amb el seu punt culminant al voltant de les deu del vespre, quan els dos conjunts del Prat han empatat el seu partit del grup C.

Primer les noies del CB Prat i les del Grup Barna s'enfrontaven amb la tercera plaça en joc, que ha caigut del costat de les jugadores barcelonines.

El segon partit, per al tercer i quart lloc del grup A, enfrontava dos vells coneguts (a la fase pèvia d'aquesta temporada ja havien jugat i van ser els dos primers classificats): CB Prat A i CP Roser. El partit es va mantenir molt igualat fins als darrers moments del partit. Quan només estaven a tres punts, unes imprecisions dels locals van permetre que el Roser podés respirar tanquil.

La final la disputaven els dos equips que s'havien desfet el dia abans dels dos equips que acabaven de competir. El joc va ser tant o més vibrant que el que ens acabaven d'oferir. Tots dos equips van plantejar el partit amb un ritme altíssim, ningú donava una pilota per perduda, es lluitava al límit en cadascuna de les accions. El pavelló Joan Busquets estava tot plé, la graderia cridava i picava de mans en cada cistella, animant a uns i altres. Es va arribar als darrers segons amb empat al marcador que s'encarregaria de desfer amb un triple al límit del jugador del Basket Almeda, Javi Tejada. L'alegria d'uns va esclatar allà al ben mig de la pista, s'havien proclamat campions del Torneig KDET 2012; mentre la dessil·lusió es podia veure als ulls dels integrants del conjunt asturia del CB Navia.

El darrer partit enfrontava el cadet D del CB Prat i el cadet B de l'Associació Esportiva Bàsquet Pratenc. Tot i l'hora que era les graderies es mantenien força plenes, i més actives que mai. Cadascú animava al seu equip amb molta cridòria. El partit va resultar tant igualat que el marcador final es va encarregar de demostrar-ho 39 a 39.