DARRERA JORNADA

Es va arribar a la darrera jornada del Torneig KDET 2012.


Quedava encara per veure quins equips serien els campions en tres dels grups del torneig.

Tot i que els resultats dels partits poden semblar ben clars, el joc desplegat per tots els equips va ser molt anivellat, brillant en forces fasses dels partits i disputades cadascuna de les jugades amb una intensitat que el nombrós públic que va omplir el pavelló Joan Busquets va saber respondre amb els seus crits d'ànim.


Al primer partit es va imposar l'AESE d'Hospitalet al AEB Pratenc, proclamant-se d'aquesta manera Campió del Grup C, en haver guanyat els seus dos partits.


El segon partit de la jornada serviria per decidir el tercer i quart lloc del Grup B.

S'enfrontaven els integrants del CB Prat 97 i els jugadors asturians del CB Navia B.

Els jugadors pratencs serien els que s'endurien el tercer lloc.


Amb un petit retard per iniciar la final femenina i després d'un partit vibrant, es van imposar les jugadores terrassenques.


Per acabar, el CB Prat 96 es va imposar en la final del Grup B al CB Tecla Sala.


En finalitzar aquest partit es van lliurar els premis als equips, als jugadors i jugadores més destacats de cadascun dels equips i del torneig.

Van presidir l'entrega de premis individuals i col·lectius el President del CB Prat, sr. Arseni Conde; el Regidor d'Esports, sr. José Luís Oliveras; el Tinent d'Alcalde de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis Centrals i Economia, sr. Rafael Duarte; el regidor del PP, Miguel Ángel Ochoa; i el sr. Fernando Marcos, gerent de Lisant SA, empresa patrocinadora del torneig.